Кои са конопените продукти на България?

Написано от Groupthought на

Здравейте, уважаеми читатели,

 Аз съм Нина, основателката на Nutera - брандът, който има смелата мисия да промени света и да го направи по-добро място за всички нас. Като млада лекарка, бих искала да споделя с вас историята зад Nutera и какво ни вдъхновява да създадем продукти, които обичаме. Идеята за Nutera се зачертала в сърцето ми, преди години докато бях още втори курс по медицина. В своите професионални дейности често бях свидетел на нежелани реакции и неблагоприятни странични ефекти от използването на химически продукти в медицината и козметиката. Това ме подтикна да потърся натурални алтернативи, които да имат дори по-добър ефект от масово използваната химия. Така се появи идеята за Nutera.

 Природата ни е дала толкова много, но също така сме задължени да я защитим. Това е една от основните ценности на Nutera - знаем колко е важно да бъдем отговорни към околната среда. Затова използваме рециклируеми опаковки за нашите продукти, за да намалим отпадъците и да предпазим природата за следващите поколения. Вярваме, че всеки малък жест към опазването на околната среда има значение и ние сме горди, че приносим своя принос към това.

 Създаването на продуктите на Nutera е още една страст, която ни държи заедно. Основната съставка, която използваме, е маслото от коноп, което е доказано, че има благотворни свойства за тялото и кожата. Стремим се да предложим на клиентите си не само висококачествени продукти, но и истински преживявания, които ще допринесат за тяхното здраве.

 Nutera не е само бранд, но и едно движение за съпричастност и съчувствие. С особена гордост и щастие обявявам, че част от приходите от продажбите ни се даряват на организации, които подкрепят жени, пострадали от домашно насилие. Изключително важно е да създадем сигурна и защитена среда за всички жени, за да можем да се чувстваме силни и осъзнали своята стойност. Още една част от средствата се дарява за подпомагане на болни деца, защото вярваме, че всяко дете заслужава шанс за по-добър живот.

 Искаме да ви вдъхновим да се присъедините към нашата мисия за промяна и добро. Стремим се да изградим по-добър свят за всички, и всеки от вас може да бъде част от тази трансформация. С Nutera, ние насърчаваме здравето, подкрепяме природата и помагаме на тези, които се нуждаят.

 Благодарим ви, че се присъединихте към нас в това пътешествие към по-добро бъдеще.

 

С любов,

д-р Николина Димова

(Основател на Nutera)

Кои са конопените продукти на България?

RSS

Featured product

18.90 лв 26.90 лв

Продукта на склад Само 0 са останали на склад Продуктна не е наличен Продуктна не е наличен

Чаят за имунитет от Nutera е чудесно средство за стимулиране на собствените защитни сили на организма по абсолютно естествен път. Комбинираните в състава му оптимални количества черен бъз, бял трън, гръмотрън, омайниче, глухарче, шипка, черен кимион и семена и листа от коноп засилват съротивителните механизми в организма и действат:

  • Укрепващо
  • Стимулиращо
  • Противовирусно
  • Антибактериално
  • Защитно

Имуностимулиращият чай от Nutera е за хора, които се разболяват или настиват често, притесняват се от сезонните настинки и грипове, имат чест контакт с болни хора или имат нужда от стимулиране на естествената си защита срещу евентуално разболяване.

Чаят за имунитет от Nutera е отлично решение, защото се отличава със:

  • 100% натурални съставки
  • Без добавки, ГМО или консерванти
  • Производство по най-съвременните технологии
  • Съответствие с всички регламентирани правила на създаване

Чаят за имунитет от Nutera e подходящ за хора, които:

  • Често настиват
  • Са изложени на силно влияние от различни вируси и простудни заболявания