Безплатна доставка 

Над 60 лева

Гаранция на парите

365 дни право на връщане 

Artitera - крем против болки в ставите

1479 изпробваха Artitera

  • Бързо облекчава болката 🚀

  • 100% Натурален 🌿

  • Подсилен с Конопено масло и CBD* 🏆

  • Произведен в България

  • Експресна доставка до 48 часа 🚚

29.90 лв
37.00 лв
Спестявате 7.10 лв

“Кремът за стави е много ефикасен! Майка ми го ползва за коляно и тазобедрени стави. Казва, че нищо не и е помогнало така. А тя има куп мазила, които са и изписани от лекари.🥰”

- Валентина Кехайова

Защо 1479 души с болки в ставите и кръста му се довериха?

Бързо облекчаване на болката

Кремът осигурява бързо и локално облекчение на болката в ставите и  кръста, което е особено полезно за хора с хронични болки. Всяка съставка е внимателно подбрана, за да има максимално действие.

100% Натурален

Artitera е 100% натурален и безопасен продукт без алергени. Няма нужда да се притеснявате дали ще нарани кожата ви при употреба. 

Лесен за употреба

Кремът е лесен за нанасяне и може да се използва по всяко време на деня, без необходимост от специални условия. 

КУПИ СЕГА
  • 356 дни право на връщане

Защо е толкова ефикасен при болки в ставите и кръста?

Моментално облекчение 

Artitera съчетава силата на Конопеното масло и над 5 билки в себе си, за да създаде най-търсения продукт на българския пазара за последните 3 месеца за болки в ставите 

Силно противовъзпалително действие

Съдържа съставки като Ментол и Коноп, които са известни с мощните си противовъзпалителни свойства, намаляващи отока и болката. Съдържание на широкоспектърно CBD*.

Разработено от лекар 

След 9 месеца разработка и тестове успяме да създадем продукт, който наистина работи. Формула разработена от Лекар, за да помага ефективно на хора с болки в ставите и кръста.

АКТИВНИ СЪСТАВКИ

1479 изпробваха Artitera

100% Гаранция на парите

От Nutera вярваме в ефикасността на нашите придукти.

Използвайте продуктите ни поне 1 месеца и ако не сте доволни от резултата ще Ви върнем парите.

Може да се възползвате в срок от 365 дни след покупката. Пишете ни в секция "Контакти" и ние ще Ви ги възстановим без излишни въпроси!

Вземи повече ➡ спести повече 

НАЙ-ДОБРА ЦЕНА

00
00
00
00
Title
You saved 38.10 лв
72.90 лв
111.00 лв
Спестяваш 38.10 лв

НАЙ-КУПУВАНО

00
00
00
00
Title
You saved 22.20 лв
51.80 лв
74.00 лв
Спестяваш 22.20 лв
You saved 7.10 лв
29.90 лв
37.00 лв
Спестяваш 7.10 лв

Artitera - крем против болки в ставите

Title
По-евтино със 19%
29.90 лв
37.00 лв
Спестяваш 7.10 лв
You saved 7.10 лв

2 бр. Artitera

Title
По-евтино с 30%

НАЙ-
КУПУВАНО

51.80 лв
74.00 лв
Спестяваш 22.20 лв
You saved 22.20 лв

Hurry up! Sale ends once the timer hits zero

00
Day
00
Hrs
00
Min
00
Sec

3 бр. Artitera + Безплатна доставка

Title
По-евтино с 34%

НАЙ-

ИЗГОДНО

72.90 лв
111.00 лв
Спестяваш 38.10 лв
You saved 38.10 лв

Hurry up! Sale ends once the timer hits zero

00
Day
00
Hrs
00
Min
00
Sec

Основатели на nutera

Истинската история на  една мечта

Аз съм Нина, основателката на Nutera - брандът, който има смелата мисия да промени света и да го направи по-добро място за всички нас. Като млада лекарка, бих искала да споделя с вас историята зад Nutera и какво ни вдъхновява да създадем продукти, които обичаме. Идеята за Nutera се зачерта в сърцето ми, преди години докато бях още втори курс по медицина. В своите професионални дейности често бях свидетел на нежелани реакции и неблагоприятни странични ефекти от използването на химически продукти в медицината и козметиката. Това ме подтикна да потърся натурални алтернативи, които да имат дори по-добър ефект от масово използваната химия. Така се появи идеята за Nutera. 

 

Винаги съм искала да го направя, но така и не събрах смелост да започна, тогава моят прител ми даде кураж и заедно двамата с общи усилия открихме Nutera през 2022. Като всичко в живота не беше лесно и това, но знаехме че заедно можем да постигнем всички и в продължение на 1 година разработвахме продуктите. За да създадем най-офекасната формула.

Нашата мисия

Още в самото начало не искахме да сме поредния бранд, който има за цел да само да генерира приходи, искахме да оставим нашия положителен отпечатък на света около нас. Природата ни е дала толкова много, но също така сме задължени да я защитим. Това е една от основните ценности на Nutera - знаем колко е важно да бъдем отговорни към околната среда. Затова използваме рециклируеми опаковки за нашите продукти, за да намалим отпадъците и да предпазим природата за следващите поколения. Вярваме, че всеки малък жест към опазването на околната среда има значение и ние сме горди, че носим своя принос към това.

 

Създаването на продуктите на Nutera е още една страст, която ни държи заедно. Основната съставка, която използваме, е маслото от коноп, което е доказано, че има благотворни свойства за тялото и кожата. Стремим се да предложим на клиентите си не само висококачествени продукти, които ще допринесат за тяхното здраве.

 

Nutera не е само бранд, но и едно движение за съпричастност и съчувствие. С особена гордост и щастие обявявам, че част от приходите от продажбите ни се даряват на организации, които подкрепят жени, пострадали от домашно насилие. Изключително важно е да създадем сигурна и защитена среда за всички жени, за да можем да се чувстваме силни и осъзнали своята стойност. Още една част от средствата се дарява за подпомагане на болни деца, защото вярваме, че всяко дете заслужава шанс за по-добър живот.

Защо 1479 души избраха Artitera?

Ние не правим компромиси